Lainapeite

Varastohalli

PVC-kankainen teollisuushalli sinkityllä teräsrakenteella on paras ratkaisu varasto- tai tuotantotilojen laajentamiseen. Teollisuushallit täydellisellä PVC-pinnoitteella että hallit PVC-kangaskatolla ja profiililevyseinillä, jotka voidaan asentaa asfaltin päälle tai tiivistetylle sepelialustalle eikä asennuspaikan valmistelu edellytä suurehkoja rakennustöitä.Pressukatoksien tuotevalikoimassa on eri mittoilla yksinkertaisemmat PVC-kankaiset sinkityllä teräsrakenteella katokset, joita voidaan käyttää pienempien ajoneuvojen sekä erilaisten laitteiden varastointiin. Katoksia on helppo asentaa lähes mihin tahansa maaperään.

telttahalli

Siirrettävien halliemme avulla voitte sijoittaa koneiden huolto-, varastointi- tai kokoomatilat juuri sinne, missä niitä tarvitsette. Käyttötarpeen päätyttyä halli voidaan siirtää edelleen uuteen kohteeseen. Valikoimistamme löytyy myös läpikuultavalla kattorakenteella varustettuja halleja, joiden tarjoama päivänvalo ja mahdollisuus ilmastointiin takaa miellyttävät työskentelyolosuhteet kaikissa sääoloissa.

kangashalli

Hallejamme on asennettu kohteisiin, joissa ne altistuvat äärimmäisille sääolosuhteille. Vaativissa kohteissä käytämme kaksoiseristettyjä ilmatäytteisiä paneeleita, jotka kestävät suuriakin lumikuormia. Seinäelementit ovat kaksinkertaisia sandwich-elementtejä, jotka kestävät lumen valumisen hallin laidoille sekä tarjoaa enemmän eristävyyttä. Siirtohalli on erinomainen vaihtoehto, joka voidaan asentaa nopeasti ja tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa ja purkaa kun ette sitä enää tarvitse.

maataloushalli
Näyttävät myymäläratkaisumme tarjoavat teille väliaikaisen tai pysyvän ratkaisun toimipisteenne rakenteeksi, jotka soveltuvat niin kaupunkiolosuhteisiin kuin asutuskeskusten ulkopuolelle. Ratkaisujemme avulla voitte saada säältä suojatun rakenteen toiminnallenne erittäin nopeasti, tarpeenne mukaisesti.

tuotantohalli
jätehalli
kierrätyshalli
säilytyshalli

Author: Blogger

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *