Pressuhalli 101

PVC halli – Pressuhalli

  • PVC-hallien runko on alumiiniprofiilia; liitin- ja kiristysosat kuumasinkittyä terästä.
  • Kattopäällysteet ovat laadukasta PVC-päällyskangasta, jonka värin tilaaja voi valita.
  • Sivuseinät ovat PVC-päällyskangasta, jonka värin tilaaja voi valita, tai profiilipeltiä.
  • Toimitamme myös tarvittavat liuku- ja nostoportit sekä väliovet.
  • Seinän korkeus ja leveys voidaan valita.
  • Teollisuusteltta ankkuroidaan maahan erityisillä teräspaaluilla.
  • Lumikuorman kestävyys on tarvittaessa 200 kg/m²

Pressuhallin rakentamisen läpivienti on joutuisaa, koska sen suunnittelu, tarjous- ja hankintaprosessi ovat yksinkertaisia ja aikaa säästäviä.  Hankebudjetti on pitävä. Lyhyt valmistus ja toimitusketju. Kuumasinkitty teräsristikkorunko kestää lähes mitä vain. Kuorma-autokäytöstä tuttu 900g/m2 PVC-pressukapelli hallikate kestää  20-25 vuotta, ja jopa enemmän.! Pressuhalli ei tarvitse juurikaan perustuksia tai massiivisia maansiirtotöitä. Likimain tasainen kantava kenttä riittää. Routaeristeitä yms. ei tarvita. Rakenne on suunniteltu joustamaan myös pienehkön routimisen, vaikuttamatta rakenteen turvallisuuteen. Ankkurointi maahan tehdään olosuhteista riippuen irto sokkeleilla ( esim. betonimodulit), massa- painoilla tai hallipakettiin kuuluvilla maakiiloilla. Halleissa on korkeat suorat seinät jolloin reunoillakin on kunnolla korkeutta. Pyöreä katto antaa pressutallille maximaalisen sisäkorkeuden. Toimitukseen kuuluu aina kokonainen pressuhalli päätyineen ja ovineen. Myös kaikki pientarvikkeet tulevat paketin mukana (pultit,vanttiruuvit yms)

Pressuhallit ovat suoraseinäisinä ryhdikkäitä ja siistin näköisiä. Useita värivaihtoehtoja, mm. ikkunoita kaksiväripäätyjä jne. voidaan lisätä Järeä ristikkorakenne tiheine ruoteineen ja paksuine pressuineen on tehty kestämään pohjoismaalaisia olosuhteita. Kaarimallinen katto ei kerää lunta eikä lumi ei juurikaan pysy. Sään vaihdellessa lumi tulee ”hyvin liukkaasti”  itsestään alas. Sopiva halli löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen. Valittavissa neljä eri runkoleveyttä. 4, 6, 8 ,10 ja 12m  Pituuksia aina 30m asti. Runkomallien lumikuorma vaihtoehtoja  vakiomallin 175 Kn/m2 ja Landek Hall SS+ mallin 275kN /m2.  Kaikki mallimme ovat CE-hyväksyttyjä. Hallien elinkaari on pitkä. Yhdellä pressukate kerralla päästään nykymaailmassa pitkään. 20-25 vuoden käyttöikään.  Pressut uusimalla hallin elinkaarta voi jatkaa vielä hyvinkin pitkään. Hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu.  Esim. maaperän kaivuutöiden , massojen  vaihdon, valutöiden jne.  tarpeettomuus tai vähäisyys. Muovisten routaeristeiden, höyrysulkujen, patolevyjen, eristeiden kattopinnoitteiden, maalien yms. tarpeettomuus. Valmistus ja rakennusaikana syntyvä jätteen määrän vähäisyys.  Rakentamisen  aika on ennätys lyhyt. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä liikenne, pöly, melu jne ovat lähes nolla.  Elinkaaren päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei juuri jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaali ei toistaiseksi valitettavasti ole. Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös aivan olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan lainkaan.   Yritysten kuten muidenkin toimijoiden toimintaympäristöt ja tarpeet ovat jatkuvien muutosten kourissa. Yrityksiä ostetaan ja myydään. Toimintaa  laajennetaan, supistetaan, tehdään pihajärjestelyitä jne.  Halliemme siirrettävyys on  ylivoimaisesti yksinkertaisempaa ja edullisempaa kuin millään muulla rakennustavalla.kokonaisrakentamiskuluiltaan  (suunnittelu, pohja, perustamis, rahti, jäte, pystytys jne) edullisinta hallitilaa mitä on saatavissa.  Myös vuosittaiset, käyttö, huolto ja kiinteistöverot yms.  ovat lähes olemattomat. Merkittävinä lisäetuina on pidettävä myös edellä mainittua yksinkertaista siirrettävyyttä  ja sitä että käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä halli on kokonaisuutenaan myytävissä eteenpäin. Järkevää ja ammattimaista – eikö totta. Hallin voi ostaa meiltä pakettitoimituksena tai tilata sen eteläiseen Suomeen valmiiksi pystytettyä.

Author: Blogger

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *